Werken bij Wrong Friends

Stage marketing en content Wrong Friends 

Ben jij een enthousiaste student die alles wil leren over e-commerce, social media en marketing? Pak deze unieke kans  door te solliciteren bij Wrong Friends! Je kan meelopen in een dynamische omgeving waarbij merkbeleving  en groei voorop staan, en daarmee bedoelen we ook jouw persoonlijke groei. 

Als Stagiair bij Wrong Friends draag jij bij aan de groei en optimalisatie van de website, social media kanalen en verschillende online marketplaces. We zijn als bedrijf aanwezig op diverse platformen, waaronder Bol.com, Winkelstraat.nl, Zalando en Wehkamp. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat onze producten op deze marktplaatsen goed worden gepresenteerd.  Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het creëren van content voor onze social mediakanalen en andere offline marketingdoeleinden. 

Als stagiair(e) werk je samen met ons om verschillende marketingactiviteiten uit te voeren.. Jij krijgt  daarnaast ook je eigen taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk willen we wel op de hoogte blijven van jouw successen  en voortgang, dus wordt je maandelijks betrokken bij onze  marketing vergaderingen waarin jij en je collega’s de resultaten  en voortgang met elkaar delen en we nieuwe ideen bespreken. 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? 

 • Je draagt bij aan het optimaliseren van onze diverse marketplaces, waaronder Bol.com, Zalando, en Wehkamp.
 • Je zorgt voor een goed doordachte content planning en biedt ondersteuning bij het opzetten van e-mailmarketing campagnes
 • Creërenvan socialmedia-uitingen, flyers, brochures en videos. .
 • Assisteren bij het opzetten van fotoshoots en videoproducties.

Naast deze taken en verantwoordelijkheden inventariseren wij vooraf samen met jou naar wat jij graag zou willen  leren en bieden wij jou de mogelijkheid om je daarin te ontwikkelen. Of je nu interesse hebt in het leren kennen van  het inkoopproces, hoe de productontwikkeling te werk gaat, of een keer meegaan tijdens een offerte traject, wij  zorgen ervoor dat jij je hierin kan ontwikkelen tijdens de stage bij ons.  

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een dynamische omgeving waarin je alles leert over de allerlaatste ontwikkelingen omtrent marketing,  branding en sales (nationale en internationale beurzen). 
 • Een leuke, informele werksfeer met flexibele werktijden (beginnen tussen 07.30 - 09.00 uur). • Flexibele pauzes, een half uur of een uur per dag. Je kan kiezen wat bij jou past. 
 • Een platte organisatie, elke deur staat voor je open. 
 • Een mooie stagevergoeding van €500 per maand.  
 • Aantrekkelijke personeelskorting zodat jij ook goed gekleed voor de dag kan komen.
 • Elke week vers fruit. 
 • Een vrijmibo en minimaal 2 personeelsfeesten per jaar. 
 • Competitieve pauzes rondom de ping pong tafel. 

De ervaring van onze oud stagiaires 

“Na een leerzame stageperiode bij Wrong Friends, ben ik hier momenteel ook mijn afstudeerscriptie aan het  uitvoeren. Tijdens mijn stageperiode was ik verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren  van diverse marktplaatsen, zoals Zalando, Amazon en bol.com. Daarnaast heb ik me beziggehouden met  verschillende andere online en offline marketingactiviteiten. Wat ik fijn vond aan de stage bij Wrong Friends was  de informele werksfeer en het werken in een jong team. Het is een stage waarin je veel vrijheid krijgt en veel  mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast word je ook betrokken bij verschillende processen,  variërend van fotoshoots tot het bepalen van de nieuwe seizoenscollectie, waarbij jouw mening ook altijd telt.  

Wrong Friends heeft mij de kans gegeven om na het afronden van mijn scriptie het team aan te sterken als  online marketeer, ik ben erg dankbaar dat ik deze kans heb gekregen en kan niet wachten om hier ook na mijn  afstudeerscriptie aan het werk te gaan.” – Elio Fissore 

Op dit moment ben ik alweer 3 maanden stage aan het lopen bij Wrong Friends en ik ben zeer tevreden over  deze ervaring. Het team bestaat uit jonge collega’s en ik kan altijd bij hen terecht wanneer ik vragen heb. Ik  houd me vooral bezig met het vergroten van de naamsbekendheid door middel van influencer marketing en  het beheren van de sociale mediakanalen. Bij Wrong Friends word je actief betrokken bij het merk en er wordt ook  advies gevraagd aan stagiaires, wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Aangezien ik een passie heb voor  kleding, spreekt deze branche mij enorm aan. De afgelopen drie maanden waren zowel leuk als leerzaam.  – Joost van Baren 

Enthousiast? Neem contact met ons op! 

Wij zijn erg enthousiast over het mooier, groter en beter maken van ons merk Wrong Friends, jij ook? Neem contact  met ons op en wie weet verwelkomen we je binnenkort in onze gezellige, gedreven leergierige team. Graag  ontvangen wij je motivatie en cv via barry@wrong-friends.com .  

Heb je vragen over een andere vacature of wil je een open sollicitatie doen? Bel ons dan op 085 - 060200 of stuur  een e-mail naar barry@wrong-friends.com. 

Over Wrong Friends 

Wrong Friends is op dit moment het snelst groeiende kledingmerk van Nederland! Binnen 12 maand is het  verkrijgbaar in bijna 50 verkooppunten. Gezien de geweldige potentie hebben zich de afgelopen maand 3  internationale distributeurs aangesloten en richten wij ons op de volgende 10 internationale agenten/distributeurs  dit alles zodat Wrong Friends binnen 3 jaar behoort tot de top 3 van Nederlands bekendste kledingmerken. 

Het merk Wrong Friends is in het leven geroepen voor diegene die met veel zelfvertrouwen en kracht in het leven  staan. Zij die niet altijd binnen de lijntjes kleuren, maar wel een duidelijk doel voor ogen hebben. Een mooi en succesvol leven leiden en dit op een eigen manier! Want zeg nou zelf, wat  is er mooier dan over een aantal jaar terugkijken op een leven vol avontuur  en herinneringen? Bij een mooi leven hoort natuurlijk ook mooie kleding. En  dit volgens de Wrong Friends visie; Unieke designs kleding, gemaakt van  mooie stoffen met het maximale draagcomfort.